ozstef
526 poze   4529 vizite
Albume
0 - CONTACT   In vizita la crescatori din Oradea01 - Noul adapost iepuriCalifornian   Californian F 1   Californian F 2   Californian F 3   Californian MEXPOZITII   Expo MEHEDINTI 2017   Expozitia Nationala Caransebes 2016Neozeelandez alb   Neozeelandez alb F 1      Cuib 30-12-2015   Neozeelandez alb F 2   Neozeelandez alb F 3   Neozeelandez alb F 4      Cuib RO 21   Neozeelandez alb F 5      Cuib RO 15   Neozeelandez alb M 1   Neozeelandez alb M 2Urias German   Urias German Alb      Urias German Alb F 1      Urias German Alb F 2         Cuib 15-10-2015      Urias German Alb F 3      Urias German Alb F 4      Urias German Alb F 5         Cuib 21-01-2017      Urias German Alb M 1      Urias German Alb M 2   Urias German Gri      Urias German Gri F 1         Cuib 15-01-2016      Urias German Gri F 2      Urias German Gri F 3      Urias German Gri F 4      Urias German Gri M 1      Urias German Gri M 2Y - O ALTA PASIUNE   Cochinchina urias galben      Cochinchina urias galben - matca 2017      Cocos Cochinchina urias galben din 2015      Pt EXPO 2017 Cochinchina urias galben   La gramada 2016   Sebright ArgintiuZ - Arhiva   Tineret pentru 2016      Femela 1 UGG 15-12-2015      Femela 2 UGG 21-09-2015      Femela 3 UGG 21-09-2015      Mascul 1 UGG 15-12-2015      Mascul 2 UGG 12-11-2015      Mascul 3 UGG 12-11-2015Z - INFORMATI UTILE   Bataturile la iepuri   Boli si tratamente la iepuri   Cresterea iepurilor - Rase   Determinarea varstei la iepuri   Friptura de iepure la cuptor   Intarcarea puilor de iepuri   Monta la iepuri   Selectia la iepuri

membru din 12 ianuarie 2015

Friptura de iepure la cuptor

Friptura de iepure la cuptor cu ciuperci si sos de rosi
...


O friptura plina de savoare, frageda, suculenta, cu un sos bogat cu vin si ciuperci, o combinatie de exceptie !

Ingrediente:

1-2 kg carne de iepure
250 -500 gr ciuperci taiate
200 - 300 gr suc de rosii
200 ml vin rosu
8-10 catei usturoi
masline , sare, piper, cimbru ...

Mod de preparare :

Se curata carnea , se spala si se aseza in tava unsa cu untura .
Inainte de a o aseza in tava se imaneaza cu catei de usturoi , apoi se adauga ulei , sare, piper, cimbru, maslinele ... apoi se complecteaza cu apa , se bagat tava la cuptor dupa 30 minute se scoate tava si se adauga vinul si ciupercile , se baga din nou tava la cuptor 30 min , dupa se scoate tava si se adaugat sosul de rosi , se bagat tava la cuptor si se scoate tava cand carnea sa rumenit , in rest un deliciu ...

Pofta buna !
Friptura iepure - prima faza
Friptura iepure - prima faza
Friptura iepure - faza a doua
Friptura iepure - faza a doua
Friptura iepure - faza a treia
Friptura iepure - faza a treia
Finalul
Finalul
Vin buturuga
Vin buturuga


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.